MEETINGS
&
EVENEMENTENBarcelona en Madrid behoren tot de beste steden van de wereld voor meetings, congressen en beurzen. In 2017 alleen al is Barcelona gastheer voor meer dan 150 beurzen en congressen en Madrid volgt kort daar op.

Hola! Events & Incentives regelt voor haar klanten de beste venues  voor meetings en seminars plus alle benodigde A/V, aankleding, coffeebreaks en lunches.

Dankzij onze dagelijkse samenwerking met lokale leveranciers hebben we beschikking over de beste accommodaties zelfs tijdens de drukste evenementen, congressen en beurzen.

Tijdens het verblijf voor de beurs maken veel bedrijven ook gebruik van onze andere diensten. Spanje staat hoog aangeschreven betreffende haar culinaire kwaliteiten. Laat ons u op weg helpen met  de gigantische keuzemogelijkheden van kleine en gezellige tapasbarretjes tot top Michelin-sterren restaurants. 

Comfortabele transfers zijn belangrijk om er voor te zorgen dat iedereen op tijd, veilig en uitgerust aankomt op de plek van bestemming. We hebben de beschikking over moderne en luxe transportmogelijkheden voor kleine en grote groepen.

 

Wij zorgen voor adembenemende momenten!